LÉTESÍTMÉNY

Az elmúlt három év rengeteg energiájának és befektetett munkájának gyümölcse beérett, hisz az Izbégi Sorttelepünk 2019 őszén hivatalosan is megkapta a megye I. osztályú licence-t. Sporttelepünk fejlődése töretlen, hisz az elmúlt három esztendőben, háromszor is sikerült szintet lépnünk!

2019. szeptember 16-án átadták az új, gumiborítású futókört Izbégen. A baseball pályát körülvevő, 400 méter hosszúságú futókör pályázati és önkormányzati forrásból épült. 2017 végén Szentendre vezetése online kérdőíves szavazáson mérte fel, hogy a város polgárai milyen sportfejlesztéseket látnának szívesen. A felmérésen a harmadik legtöbb szavazatot egy futópálya létesítése kapta.

Az online igényfelmérés után az önkormányzat pályázatot nyújtott be a futópálya építésére, és a pályázat sikeres volt: 2018-ban a BMÖGF/93-5/2018. iktatószámú miniszteri döntésnek megfelelően 19 890 000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült az önkormányzat. A beruházás költsége 23 851 580 Ft + áfa volt, melyet a pályázati támogatáson felül az önkormányzat saját forrásból finanszírozott, az éves költségvetési keretből.

A 400 méter hosszúságú és átlagban 1,5 méter szélességű futópályát rugalmas és biztonságos rekortán gumiburkolattal tette komfortossá a kivitelező. A sportfejlesztés során elkészült a támfal- és rézsűépítés, a tereprendezés, a szegélyek és a lépcső építése is.

© 2018 SZENTENDRE Városi Sport Egyesület - Minden jog fenntartva!
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!