U14-es fiataljaink a tabella éléről várják az utolsó összecsapást!

2019.11.20

November 17-én, vasárnap délelőtt játszottuk le az őszi szezon utolsó előtti mérkőzését az U14-es bajnokság északnyugati csoportjában. Az időjárás rendkívül kedvező volt számunkra, ragyogó napsütésben mérkőztünk meg a Visegrád csapatával. Szijj Krisztián vezetőedző beszámolója:

- A játéknap előtt nagyon bíztunk abban, hogy ismét győzelemmel térhetünk haza, hiszen ellenfelünk a tabella második részében tanyázott a mérkőzés kezdete előtt. Bár általában a sorrend nem mindig mérvadó, most azonban bejöttek a számítások: ahogyan azt előzetesen vártam, nagyarányú győzelmet szereztünk. Rendkívül szimpatikus és kulturált focit játszott mindkét csapat, aminek eredménye, hogy alig-alig történt a mérkőzésen szabálytalanság, ezáltal rendkívül sportszerű játékot láthattunk. Mindig élmény Visegrádra látogatni, gyönyörű helyen található a pálya, illetve szoros barátság övezi a két egyesületet. A pályán lévők nagyon tetszetős játékkal rukkoltak elő, szép akciókat vezettek, de sajnos sok helyzetünk kimaradt. Az első egy-két gól megtörte a jeget, utána pedig már meg sem álltak a srácok 15 gólig. Fontos kiemelnünk, hogy a kezdő kapusunknak két helyen is eltört a keze, így mezőnyjátékos védett, ettől függetlenül nem kaptunk gólt, a végeredmény 15-0 lett a javunkra. Gratulálok a csapatnak!

Az őszi szezon utolsó és egyben talán legnehezebb mérkőzése következik pénteken 17 órától Pomázon. Ellenfelünk is az első helyre hajt, így rendkívül izgalmas találkozó várható. Köszönjük a kilátogató szurkolóknak a buzdítást és támogatást, szeretettel várunk mindenkit az utolsó bajnoki mérkőzésünkre is! Hajrá Szentendre!

© 2018 SZENTENDRE Városi Sport Egyesület - Minden jog fenntartva!
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!