U11-13 Bozsik-program

2019.01.14

Január 12-én az idei első Bozsik tornánkon vettünk részt Dunabogdányban az általános iskola tornatermében. Ezen a napon két korosztállyal képviseletük a Szentendre VSE csapatát. Előbb az U13-as csapatunk, majd utána az U11-es csapatunk is vívott két mérkőzést.

Óriási előrelépést jelentett az, hogy ezen a napon mindkét korosztályunk a legerősebb csoportba került. Mind a két korosztályban a Dunakanyarral és a Budakalásszal vívtunk nagyon élvezetes mérkőzéseket. Egész tornán próbáltunk úgy játszani, hogy a kapusunkat kihozva "vészkapussal" létszám fölényt kialakítani, ezáltal minél látványosabban és eredményesebben focizni. Mivel eredményt nem jegyeznek ezeken a tornákon, ezért mindenkit önfeledt játékra próbáltunk továbbra is ösztönözni. Nagyon örülünk, hogy az erősebb csoportban tudtunk részt venni, mert minden egyes labdáért meg kellett küzdeni a srácoknak és ezáltal sokkal nagyon fegyelemre és koncentrációra volt szükség minden egyes játékosunktól!
Köszönöm szépen a szülőknek, hogy ismét szabaddá tették ezt a fél napot és ilyen szép létszámmal tudtunk ismét kiállni. Szeretnék gratulálni a két különdíjasunknak: U13-as csapatból Viszti Máténak, az U11-es csapatból pedig Bús Barnabásnak!

                                                             - Szijj Krisztián, vezetőedző értékelte a tornát.                             

Hajrá Szentendre!