Sportolóink előkelő díjazásban részesültek!

2018.12.20

Több mint harminc pályázó, 24 díjazott a hagyományos évzáró Sportkarácsony ünnepségen. A város idén is elismerő díjakkal köszöntötte Szentendre legeredményesebb sportolóit. Az ünnepi Sportkarácsonyt a V8 konferenciatermében rendezték meg 2018. december 20-án.

2018-ban is rendkívül népszerűek voltak a városi sportesemények. Tavasszal a jótékonysági Nyuszifutás minden eddiginél több, csaknem négyszáz résztvevővel zajlott, a nevezők egy tonna tartós élelmiszert adtak össze a rászorulók javára! A Pilisi Tekerő kerékpáros kalandtúra immár jubileumi, tizedik évében, a Családok Évéhez csatlakozva ismét négy különböző túrahosszal várta a kerékpárosokat szeptember 8-án, a Postás strand rajtjánál. Összesen 605 bringás állt a rajtvonalhoz, a nevezők közül 74-en a legnehezebb távon, a 100 km hosszú, 2000 m szintemelkedéses Profi100-on indultak. Sok száz diák ismerkedhetett a sportágakkal ragyogó nyári napsütésben a szeptemberi Nagy sportágválasztón. Csatlakozva az Európai Mobilitási Héthez, közel 2200 szentendrei kisdiák nézte végig a bemutatókat, próbálta ki a közlekedési eszközöket, ismerkedett a rendőrség, a katonaság, a tűzoltóság feladataival az Őrzők napja és Autómentes nap rendezvényen a Duna korzón. A város nemcsak a fiatalokra gondol, a Városháza dísztermében hatalmas érdeklődés mellett, nagyon jó hangulatban zajlott a Szenior pingpong és a Szenior sakkbajnokság. A nagy sikerű versenyek közel félszáz résztvevővel Petricskó Zoltán alpolgármester ötlete alapján jöttek létre. Az egész napos bajnokságokon sok-sok díjat, jutalmat kaptak a szenior sportolók. A szemerkélő eső sem riasztotta el az idei jótékony célú Mikulásfutástól a sportos és segíteni kész szentendreieket. Együtt futott a Mikulással sok-sok vidám gyerek és felnőtt 2018. december 8-án délelőtt a Duna korzón. Több mint háromszázan álltak rajthoz, s hozták el a nevezéshez adományaikat, melyeket most is a rászoruló családoknak juttattak el a szervezők.

Sportkarácsony 2018

Az év utolsó eseményén, a Sportkarácsonyon adták át az idei kitüntető díjakat Szentendre legjobbjainak. A meghívott, közel nyolcvan szentendrei sportolót Verseghi-Nagy Miklós polgármester és Dombay Zsolt sporttanácsnok köszöntötte. A díjakat egyéni-csapat, profi-amatőr, gyermek, ifjúsági, felnőtt kategóriában kapták a város legeredményesebb sportolói kiemelkedő sportteljesítményükért. Az emlékplakett és oklevél mellett 10.000 Ft értékben Decathlon utalványt vehettek át a díjazottak.

Gratulálunk!

A díjazottak között volt öregfiúk csapatunk, akik a 2017/18 évi Pest Megyei bajnokságot véletlenül nyerték meg. A 2018/19 évben jelenleg zajló bajnokság Őszi idényét szintén első helyen zárták úgy, hogy továbbra sem, immár 29 mérkőzésen nem találtak legyőzőre!

Díjazásban részesült szakmai stábunk tagja, Özvegy Tamás is, aki 4 éve tanít a Móricz Zsigmond Gimnáziumban. Munkáját lelkiismeretesen végzi, tanítványai szeretik és tisztelik. A munkaközösségben vállalt feladatait maximálisan végzi. Az iskola labdarugó csapatával több meghirdetett versenyen is részt vesz. A sulifoci bajnokság rendszeres résztvevője. Osztályfőnöki tevékenysége példamutató. A Dunakanyar SE edzői tevékenységet folytat utánpótlás korú gyerekeknél. Korosztályos válogatott kapusedző, a magánéletben pedig kiváló családapa.

szentendre.hu

© 2018 SZENTENDRE Városi Sport Egyesület - Minden jog fenntartva!
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!