Segítsünk Petrán, női csapatunk játékosán!

2018.06.01

Petra egy 16 éves fiatal nagylány, aki gondtalanul élte a tinédzserek mindennapjait, amíg egyszer csak észrevett egy duzzanatot a nyakán! Petra szavai:

"Január 08-án iskolából hazajövet vettem észre, hogy a nyakamon megjelent egy csomó. Másnap orvoshoz fordultunk, aki tovább küldött a Bethesda Kórházba. Ott különböző vizsgálatokra küldtek, ami alapján műtétre javasoltak. A műtétre a Semmelweis Egyetem II. Számú Gyermekgyógyászati Klinikán került sor, majd az eltávolított szövetet elküldték feldolgozásra. Klasszikus Hodgkin Lymphoma-t igazolt, azóta kemoterápiás kezelést kapok. Segítségüket köszönjük!"

Kemoterápiás kezelést kap Petra, így csökkent immunrendszerrel fog hazakerülni a kórházból, kiemelten fontos a különböző fertőzésektől való védelme. Ilyenkor a háztartások fertőtlenítőszerek vásárlására szánt kiadásai megemelkednek. Nem kell bemutatni senkinek, mennyibe is kerül egy flakon fertőtlenítőszer, most márka, s típus megjelölése nélkül! 

Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány

Ha teheted segítsd munkánk egy 500.- Ft-os SMS üzenet elküldésével Te is! A telefonszám 13600, ide szükséges csupán a 41-es kódszámot elküldened egy SMS-ben. Mint látjátok is, az összefogásban valóban lakozik erő, s nem csak közhely ez a kifejezés! Jó helyre megy a segítség, Petrához hasonlóan sok beteg számít ránk/rátok! Mi egy összekötő kapocs vagyunk a támogató, segítő szándékú emberek, s a leukémiás, és más vérképzőszervi betegek közt! Rád számíthatunk?

További részletek: