Legyél te is EURO2020 önkéntes!

2019.09.25

Az önkéntesek az UEFA EURO2020 kulcsfontosságú és nélkülözhetetlen szereplői. Ne hagyd ki a lehetőséget, legyél te is a kaland részese!

A rendhagyó rendezésnek köszönhetően - 12 rendező város Európa szerte - az UEFA célja egy színvonalas és minőségi Önkéntes Program megvalósítása az összes helyszínen.

A kiválasztott önkéntesek a rendezés és szervezés teljes folyamatába bepillantást nyerhetnek, hiszen a legkülönbözőbb feladatkörökben segíthetik a szervező csapat munkáját: többek között ilyen az akkreditáció, ceremónia, transzport, média, versenyrendezés, és nézői szolgáltatások is...

Az UEFA célja, hogy Európa lakosaival közösen egy örökké tartó emléket teremtsen a rendezővárosok lakóinak és az UEFA azt szeretné, ha egy felejthetetlen élményben lenne részük a jelentkező önkénteseknek, mely reményeik szerint meghozza a kedvet az önkéntességhez, így a továbbiakban még többen vesznek majd részt labdarúgó események kisegítésében.

Azáltal, hogy az Európa-bajnokság 12 városban (Amszterdam, Baku, Bilbao, Bukarest, Budapest, Koppenhága, Dublin, Glasgow, London, München, Róma, Szentpétervár) kerül megrendezésre, az EURO2020 az UEFA eddigi legsokszínűbb Önkéntes Programját szervezi meg, ezzel rendkívüli lehetőséget biztosítva több ezer önkéntesnek.

Az Önkéntes Programért a helyszíni rendezőbizottságok felelnek, ők végzik a toborzást és kiválasztást, gondoskodnak az eseményt megelőző képzésekről, valamint koordinálják az önkénteseket az esemény teljes időtartama alatt.

Téged keresünk, ha:

2002. május 01. előtt születtél,

legalább társalgási szinten beszélsz angolul,

legalább mérkőzésnapokon (2020.06.16, 06.20, 06.24, 06.28.) ráérsz.

A kiválasztottak lehetőséget kapnak arra, hogy a 2020-as UEFA Európa-bajnokságon szert tegyenek kiemelkedő rendezvényszervezési és irányítási tapasztalatokra. Az önkéntesek a beosztásuknak megfelelő akkreditációt, teljes Adidas egyenruhát (cipővel) és étkezést, valamint ingyenes helyi tömegközlekedési lehetőséget kapnak, az esemény végén pedig záróbulit rendezünk számukra, ahol oklevéléllel és további ajándékokkal lepjük meg őket. Mindent összevéve életre szóló élménnyel gazdagodhatnak.

Az Önkéntes Program főbb időszakai: