Leányfalut legyőzve jutottunk tovább a Pest Megyei Kupa 3. fordulójába!

2019.09.12

Tegnap délután került megrendezésre a Pest Megyei Kupa 2. fordulója. A számos összecsapás közül a Leányfalu SE - Szentendre VSE találkozó ígérkezett az egyik legizgalmasabb mérkőzésnek, hiszen a szomszédvári rangadó a korábbi játékos-kötődések miatt is érzelmektől túlfűtött volt.

A Bozsik - Szabó - Bózsik - Urbán - Szénási - Czidó - Ádám - Török - Kristály - Farkas - Tóth kezdővel felálló szentendrei felnőtt csapatból számos alapember hiányzott, így ezúttal a fiatalok is jelentős szerephez jutottak. nem is akárhogyan, hiszen már a játék elején előnyhöz jutottunk, amit a második félidőben tovább tudtunk növelni. Góljainkat Czidó Máté és Tóth Norbert szerezték, de pályára lépett Jármy és Kovács is ezen a délutánon.

A győzelemnek köszönhetően bejutottunk a kupasorozat 3. fordulójába, ahol ezúttal Pomáz együttese lesz az ellenfelünk. Lássuk a részleteket:
Pomáz-ICO SE - Szentendre VSE
2019.09.18., szerda 19.00
Pomáz-ICO SE Sporttelep

A pomáziak kedden játszották le a második forduló mérkőzését, melyen Piliscsaba volt az ellenfelük. A találkozó ugyan 3-3-as döntetlennel zárult, de büntetőkkel végül a pomázi együttes jutott tovább.