Lássuk, hétvégén hol és mikor szurkolhatunk csapatainknak!

2018.10.26

Megkérdőjelezhetetlenül beköszöntött az őszi időjárás, ennek ellenére zavartalanul folytatódnak a Szentendre VSE programjai hétközben és hétvégén egyaránt. Lássuk, ezúttal hol fognak pályára lépni korosztályaink:
Felnőtt csapatunk - a bajnokság 11. fordulójában - október 28-án, vasárnap 13.30-kor hazai pályán fogadja a Tápiószecső FC együttesét. Ellenfelünk jelenleg a tabella utolsó helyén tanyázik, az eddigi 10 mérkőzés alatt összesen 1 győzelmet szereztek és 1 alkalommal végződött döntetlennel a találkozójuk. Kell a győzelem, kellenek a pontok, a jelenlegi 10. helyről előrébb kell lépni, erre pedig minden esélyünk megvan!
Felnőtt második csapatunk számára elérkezett a bajnokság 8. fordulója. A múlt heti Gödi SE II. elleni találkozó 0-0 lett, most itt a lehetőség a pontszerzésre! Ellenfelünk szombaton 13.30-kor az a Visegrádi SE lesz, akik jelenleg a tabella 9. helyén állnak, tőlünk mindösszesen 2 ponttal lemaradva.
U14-es csapatunk ugyan hétvégén nem fog pályára lépni, de október 30-án, kedden 10.00-kor viszont a bajnokság 3. fordulójában a SZE-FI LSE együttesét fogadják majd az Izbégi Sporttelepen.
Öregfiúk csapatunk eddig már maga mögött hagyott 8 mérkőzést, amelyekből természetesen mindannyiszor győztesen kerültek ki játékosaink. A bajnokság 9. fordulójában október 30-án, kedden lépnek pályára az öregfiúk, ellenfelük ezúttal idegenben a dunabogdányi brigád lesz.
Szeretettel várjuk kedves Szurkolóinkat minden mérkőzésünkre, ősszel is buzdítsuk együtt a fiúkat! Hajrá Szentendre!