Igazi városi rangadó: 24-1-re vertük a SZE-FI csapatát!

2019.10.30

Október 26-án, szombaton 10 órakor hazai pályán, az Izbégi Sporttelepen fogadtuk a SZE-FI LSE együttesét. Mindenképpen úgy léptünk pályára, hogy ezen a mérkőzésen semmi más eredmény nem fogadható el, csak a győzelem, melyet Szijj Krisztián vezetőedző értékelése is megerősít:

- Előzetesen egy igazi rangadóra készültünk, de hamar megmutatkozott, hogy más szinten tart a két csapat. A mérkőzést nagyon jól kezdtük, már az első percekben odaszögeztük az ellenfelet a kapuja elé, néha a saját térfelükről is csak nagy nehézségek árán tudtak kijönni. Ezután pedig tovább nőtt a két csapat közötti különbség. Nagyon fegyelmezetten játszottunk és rendkívül tetszetős játékot mutattak a labdarúgóink. Nagyon bíztam benne, hogy ismét győzelemmel jövünk le a pályáról, ahogy azt már megtettük a szezon során többször is. Ez a vártnál sokkal könnyebben sikerült, hiszen szó szerint leiskoláztuk ellenfelünket, az első félidőben már 10-0 volt az állás a javunkra. A félidőben kértem a srácoktól, hogy ne álljanak le, folytassák ezt a csodálatosan játékot. A fiúk maradéktalanul be is tartották ezt a kérésemet, igy sikerült a szenzációs első félidőt is felülmúlni: a végeredmény 24-1 lett a Szentendre VSE javára! Szakmai és szurkolói szemmel is egyértelmű, hogy ez a eredmény alátámasztja a két csapat közti különbséget U14-es korosztályban. Nagyon büszke vagyok a játékosokra, köszönöm nekik ezt a csodás játékot és hozzáállást. Szépen lassan kezd kirajzolódni a bajnokság végkimenetele, ennek megfelelően abszolút az aranyérem megszerzése a cél! Nem szeretek egyesével kiemelni játékosokat a csapatból, de nem mehetünk el szó nélkül Németh Zsombor teljesítménye mellett, aki egymaga 10 gólig jutott ezen a mérkőzésen!

A mérkőzés után egy remek hangulatú ebéddel zártuk ezt a csodás napot, holnap pedig már a pomázi II-es csapathoz látogatunk, ahol szintén a győzelem lesz a cél! Addig is szívet melengető ránézni a tabella állására, hiszen első helyen szeretett klubunk, a Szentendre VSE csapata áll! Gratulálunk a játékosoknak, az őket felkészítő szakmai stábnak és köszönjük a kilátogató szülőknek, szurkolóknak, hogy ezen a napon a szentendrei foci volt a választott programjuk! Ezért érdemes csinálni, hajrá Szentendre!

© 2018 SZENTENDRE Városi Sport Egyesület - Minden jog fenntartva!
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!