Idei utolsó felnőtt összecsapásunk következik

2019.11.18

Szombaton az őszi zárás előtti utolsó bajnoki összecsapáson lépett pályára felnőtt csapatunk. Játékosaink Dunavarsányba utaztak, nem kis reményekkel, hiszen ellenfelünk szintén a tabella végén helyezkedik el, így minden esélyünk megvolt a győzelemre. A találkozó nem várt vereséggel zárult, a tapasztalatokat a felnőtt csapat trénere, Ádám Erik foglalta össze:

- Sajnos a mérkőzés azonnal egy szarvashibával kezdődött: középhátvédünk, Farkas Ákos haza szerette volna passzolni a labdát kapusunknak, ám az pontatlan lett, így öngóllal az ellenfél már az első percben megszerezte a vezetést. Ebből a koncentrációs hibából kellett nagyon gyorsan felállnunk és újra meccsbe kerülni, ami sikerült is, hiszen Szénási Zsolt gyönyörű betekert szögletéből Egervári Márton sarokkal szenzációs gólt szerzett. A mérkőzésen teljes mértékig a saját játékunkat játszottuk, mi domináltunk. A második félidőben is folytattuk ugyanezt a játékot, viszont nagyon nagy hibákat vétettünk, melyek következtében két büntetőt is kaptunk. A találkozó a fenti hibák miatt a második játékrészben teljesen eldőlt, így vereséget szenvedtünk. A játék képe alapján az eredmény egyáltalán nem a valóságot tükrözi, éppen ezért dühítő, hogy ilyen arányú vereséget szenvedtünk. Ezt a mérkőzést nem ellenfelünk nyerte meg, hanem mi veszítettük el, amit csak magunknak köszönhetünk, ezt pedig tisztázni kell a fejekben...

A munka folytatódik tovább, a héten három edzéssel készül felnőtt csapatunk az idei év utolsó bajnoki mérkőzésére. A lehetőség ezúttal is adott, hiszen a Kőzúzó utcába a tabellán éppen előttünk tanyázó törökbálinti együttes érkezik.

Szentendre VSE - Törökbálinti TC
2019.11.24., vasárnap 13.00
Dunakanyar SE Sporttelep

A bajnoki találkozóra szeretettel várjuk minden kedves szurkolónkat! Hajrá Szentendre!