Hétvégi eredményeink

2018.09.26

Felnőtt csapatunk a Fémalk-Dunavarsány csapatát fogadta hazai pályán. Az első félidő 30. percében megszereztük a vezetést egy tizenegyesből, amit Lanczkor Gábor értékesített. Öt perccel később ellenfelünktől kiállítottak egy játékost, így emberelőnybe kerültünk és ezt ki is használtuk, a 64. percben már 5-0 volt az állás. A mérkőzés vége előtt még a Dunavarsány 2 gólt tudott szerezni. Lanczkor Gábor és Bácsi Olivér duplázni tudott, Faragó Dávid pedig szabadrúgásból talált be a kapuba, így 5-2-re megnyertük a  mérkőzést.
Második csapatunk Dunabogdányba utazott a 4. fordulóban. Jól kezdtük a mérkőzést, 0-1-es vezetéssel mentünk pihenőre. A második félidő már nem sikerült ilyen jól, az 55. percben kiállították tőlünk Papp Bencét, így eggyel kevesebben folytattuk a mérkőzést. Sajnos nem bírtuk ki emberhátrányban, a 84. percben kiegyenlítettek, a 90. percben pedig megpecsételték sorsunkat, 2-1-es vereséget szenvedtünk a Dunabogdány SE ellen.
Öregfiúk csapatunkkal ott folytattuk, ahol múlt héten abbahagytuk, ismét győzelmet arattunk. Hazai pályán a Pomáz-ICO SE csapatát fogadtuk és 3-0-ra le is győztük ellenfelünket. Legidősebb csapatunk 4 mérkőzésből mind a 4-et megnyerték, így 12 ponttal a tabella legfelső fokán tartózkodnak, 22 lőtt és 0 kapott góllal. Gratulálunk fiúk!

Hajrá Szentendre!