Futsalosaink veretlenül kezdték az idényt

2018.12.10

Ezen a hétvégén, 2018.12.08-09-én elindult az U19 és az U17 számára is a futsal bajnokság. Először az U19 lépett pályára, 2018.12.08-án, szombaton, Kartalon, a Könyves Kálmán általános iskola impozáns sportcsarnokában. Csapatunk a következő összeállításban lépett pályára: Daru - Dalkó, Vas, Novák, Szalai G. Cserék: Szalai K., Molnár, Buttyán.
Végeredmény: Dunakanyar SE-Szentendre - Püspökszilágy Se, 18:7
Góllövőink: Dalkó 5, Szalai G. 4, Vas 3, Buttyán 3,Szalai K., Molnár, Daru.

U20-es futsal csapatunk vezetőedzője Batári Csaba beszámolója:

Döcögve, dekoncentráltan kezdtük a meccset. Az eredmény az 5. percben 4:1 volt az ellenfelünknek. Cserékkel próbáltunk lendületet adni a játékunknak. Ez sikerült, mert a fél idei pihenőre már 9:6 volt az állás nekünk. A szünetben rendet raktunk a fejekben és a 2. játékrészben lehengerlő játékkal, magabiztos és fölényes győzelmet arattunk!

Ezután vasárnap, 2018.12.09-én, Dunabogdányban lépett pályára az U17-es csapatunk. Összeállítás: Németh - Farkas, Jármy, Kovács, Kiss-Haypál.Cserék: Imre, Jánovszki, Gaszt. Végeredmény: Dunakanyar Se-Szentendre - VS Dunakeszi, 11:7
Góllövőink: Jármy 5, Farkas 2, Kiss-Haypál 2, Kovács, Imre.

U17-es futsal csapatunk vezetőedzője Batári Csaba beszámolója:

Az első felvonásban, a Dunakeszi jól tartotta magát és a félidő közepén a vezetést is átvette. Azonban nem adtuk föl és Farkas Gábor vezetésével, Jármy Botond góljaival lassan, szisztematikusan a mérkőzés végéig felőröltük a kiváló erőkből álló VS Dunakeszit.

U15 korosztályban is megkezdődtek a küzdelmek!
Összeállítás: Nagy Zétény, Pál Szabolcs, Lőrincz Álmos, Zsarnowszky Csaba, Heim Balázs, Frischfeld Henrik, Acsai Máté, Murin Mihály, Piros Patrik, Takács Botond
La Escuela Futsal Club - Dunakanyar SE-Szentendre 1-1
Dunakanyar SE-Szentendre - Csomád KSK 5-1
Mogyoród KSK - Dunakanyar SE-Szentendre 2-6

© 2018 SZENTENDRE Városi Sport Egyesület - Minden jog fenntartva!
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!