3 meccs 3 győzelem a hétvége mérlege

2018.09.17

Első csapatunk a Pest megyei első osztály ötödik fordulójában a frissen feljutott Törtelhez utazott. Három pont volt a célunk, mindenképpen megakartuk nyerni ezt a mérkőzést. Első félidőben itt is, ott is voltak helyzet, de a Törtel került igazán a legközelebb a gólszerzéshez, hisz kaptak egy tizenegyest amit Kara Dániel hatalmas bravúrral védett. Ezután a 42. percben egy baloldali indítás után Dalkó Dominik beadását a hosszú kapufánál Rabatin Szabolcs helyezett közelről a kapuba. Második játékrészben nem született gól így 0-1-es végeredménnyel zárult a találkozó.

Második csapatunk hazai pályán játszott a Nagykovácsi USE ellen, a második fordulóban megszerezte újabb győzelmét, ahol - Szabó, Vas(2), Buttyán, Virok, Kovács - góljaival 6-2-es győzelmet aratott.

Öregfiúk mérkőzésünkre az izbégi sporttelepen került sor. Az első félidőt követően  Jakab duplájával mehettünk a pihenőre, de a második félidőben sem alakult máshogy a folytatás Szabó és Czifferi góljaival 4-0-ra vertük a Pilisszentiván csapatát.

Hajrá Szentendre!

© 2018 SZENTENDRE Városi Sport Egyesület - Minden jog fenntartva!
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!