Dombay Zsolt: Jó csapat vagyunk, remek játékosokkal

2018.05.08

A Pest megyei I. osztályú felnőtt bajnokság 26. fordulójában Nagykőrösre utazott csapatunk. Az összecsapásra kilátogató szurkolók ismét láthatták azt, amit már fordulók óta megfigyelhetünk, s ami a tavaszi szezonra leginkább jellemző: vagy döntetlent játszunk, vagy egy góllal maradunk alul, Dombay Zsolt vezetőedző nyilatkozata éppen ezért most a legaktuálisabb:


-Nézőszórakoztató, jó iramú meccset játszottunk a bajnokság egyik éremesélyes csapatával, remek játékvezetés mellett. Az első félidőben kétszer, a másodikban több alkalommal is sikerült a védelmüket megbontanunk, négy alkalommal a kapussal álltunk csak szemben, de a gólok elmaradtak. Sajnos egyre nehezebb helyzetbe hozzuk ezzel magunkat a bajnokság végkimetelét tekintve. Jó csapat vagyunk, remek játékosokkal, akikre büszke vagyok, mert igyekszünk játszani a focit és akarjuk a sikert. Meg kell tanulnunk bízni, hinni önmagunkban, különösen a döntő pillanatokban - mert ez hiányzik - és akkor megszilárdíthatjuk a helyünket a megye I. osztályban!

Holnap délután ismerős ellenfélhez utazunk: a szövetség döntése értelmében újra kell játszani a Tápiószecső FC - Szentendre VSE bajnoki találkozót. A szecsőiek jelenleg a tabella 9. helyéről várják a meccset, csapatunk pedig mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy az óriási jelentőséggel bíró 3 pontot hazahozzuk Szentendrére. Szeretettel várjuk kedves szurkolóinkat Tápiószecsőre szerdán, a 17.30-tól kezdődő bajnoki összecsapásra. Hajrá Szentendre!

© 2018 SZENTENDRE Városi Sport Egyesület - Minden jog fenntartva!
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!