Bajnokok az öregfiúk!!!!

2018.05.15

Pilisszántó SE - Szentendre VSE 2-3 (2-1)

A mérkőzésről ezúttal Gerlai Péter beszámolóját olvashatjuk, akinek egyben köszönjük a fotókat is, melyek segítségével bepillantást nyerhetünk az öregfiúk játékába hétről hétre!
-Jó iramú, változatos mérkőzésen a mieink jobban kezdtek, több helyzetet alakítottak ki. A 15. percben Stoltz András jól gurított a 16-osról balra a berobbanó Nickmann Gyurinak, aki a kifutó kapus alatt laposan lőtt a rövidbe (0-1). Néhány szentendrei támadás után jött két szántói kontra: a 30. percben: a kiugró Dobai Oláh Attila kapust átemelve juttatta a hálóba a labdát (1-1), a másik kiugratás üresen találta a 16-os sarka környékém Stockert, aki befelé tört és lövése Oláh kapus kezéről a jobb sarokba pattant (2-1).

A második félidő újabb Nickmann góllal kezdődött (2-2), majd folyamatos támadásainkat szögletek, szabadrúgások kísérték. Ezután Jakab Elemér jól fejelt a tisztán álló Nickmann elé, aki beállította a végeredményt (2-3)!

A hátralévő három mérkőzés eredményétől függetlenül az SZVSE öregfiúk csapata bajnok lett, melyhez ezúton is gratulálunk a fiúknak! Hajrá Öregfiúk, hajrá Szentendre!

© 2018 SZENTENDRE Városi Sport Egyesület - Minden jog fenntartva!
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!