Amatőr licenc-kérelem: április 10. a beadási határidő

2018.03.22

Az elmúlt évekhez hasonlóan a 2018/2019. évi NB III-as és Pest megyei I. osztályú bajnokságban való indulásnak is feltétele az Amatőr Licenc megszerzését irányzó eljárás lefolytatása, a licencengedély megszerzése.

Újdonság viszont, hogy idéntől megszűnt a papír alapú ügyintézés ezen a téren is, így kizárólag az IFA-rendszeren keresztül, elektronikusan benyújtott kérelmeket tudja elfogadni a szövetség! A kérelmi felület már elérhető az IFA-ban a Licenc/Klublicenc fül alatt, így már most el lehet kezdeni a folyamatot, a megfelelő jogosultság birtokában. Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság csak az időben beérkezett, megfelelően kitöltött licenckérelmeket fogadja el.

Az eljáráshoz szükséges dokumentációk:

-licenckérelmi adatlap (kitöltése a rendszerben történik);

-szakmai terv (aláírva, lepecsételve, szkennelt formában feltöltendő a rendszerbe);

-egyszerűsített éves beszámoló / licenckérelem benyújtási évét megelőző lezárt üzleti év/ (aláírva, lepecsételve, szkennelt formában feltöltendő a rendszerbe);

-üzleti terv (kitöltése a rendszerben történik);

-nyilatkozat (a rendszer generálja, majd kinyomtatva, aláírva, lepecsételve visszatöltendő a rendszerbe).

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága részéről Seida Csaba kolléga e-mailen (seida.csaba@mlsz.hu) és munkaidőben telefonon (+36 30 774 26 83) nyújt felvilágosítást az amatőr licenccel kapcsolatban.

pest.mlsz.hu