A Gázgyár ellen sem sikerült a győzelem

2018.02.08

-Nagyon jó iramú és szakmailag hasznos mérkőzést játszottunk. Egyéni hibából már a második perben hátrányba kerültünk, de rendeztük a sorokat és a továbbiakban kiegyenlített játék zajlott, egészen Inczédy kapusunk sérüléséig - kezdi beszámolóját Dombay Zsolt, a Szentendre VSE felnőtt csapatának vezetőedzője.
-Sajnos a betegségek továbbra is hátráltatják a felkészülést, mely nem csupán a mezőnyjátékosok tekintetében okoz gondot, de ezúttal kapus poszton is, hiszen Verseghi sem tudott részt venni a mérkőzésen, így Inczédy sajnálatos izomsérülésével kapus nélkül maradtunk. Természetesen, mivel ellenfelünkkel évek óta jó kapcsolatot ápolunk, megoldottuk ... megmentettük a mérkőzést azzal, hogy az ASR kettes számú kapusa állt be hozzánk. Köszönjük ezúttal is a sportszerű segítséget!


Innentől azért mégis, inkább "gyakorló" mérkőzésnek nevezném a látottakat, de így is hasznosnak gondolom, mert az iram maximálisan megfelelt a Megye I. osztálynak. Ellenfelünk egy remek csapat, akik komoly munkára késztették játékosainkat. Több új, illetve régebbi játékosunknak is keressük még a megfelelő pozícióját a csapatban, melyre ez a meccs többeknél választ biztosított számunkra.
Reménykedem benne, hogy a következő felkészülési találkozókra már kiegészülhetünk és a teljes játékoskeret a rendelkezésünkre fog állni, mert vészesen közeleg a bajnoki rajt.